Døre og vinduer

Renovering og udskiftning af døre og vinduer

Bliv ringet op

Indsendt dit telefonnummer og dit navn og vil vil ringe dig op snarest muligt.

Mange års erfaring

Der er intet, som kan friske et hus op som nye døre og vinduer

Energioptimering med nye døre/vinduer

Hvis dine vinduer er af ældre dato, vil der ofte være god økonomi i at udskifte vinduerne, da der vil kunne opnås besparelse på varmeudgifterne. Med nye energivinduer og energidøre er der således mange penge at spare på varmeudgiften. Vi kan ofte lave en løsning, som reducerer varmeudgiften markant, og som derved også gavner miljøet. Vi rådgiver gerne om valg af nye vinduer og døre.
Leder du efter en erfaren og professionel fagmand til udskiftning eller renovering af dine døre eller vinduer? Så er ATS BYG APS i Randers den helt rigtige samarbejdspartner for dig. Ligegyldigt om du skal have udskiftet alle boligens døre og vinduer, eller om det blot er et enkelt vindue, der trænger til renovering – så står vores dygtige og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Renovering af vinduer og døre

Hos ATS-BYG ApS i Randers er vi specialister i renovering af gamle døre og vinduer. Vi har stor erfaring med udfordrende restaureringer, og vi kan klare opgaver af enhver art. Ønsker du at bevare boligens oprindelige stil og charme, er dette den helt rigtige løsning for dig. Renovering er samtidig typisk billigere end at udskifte til nyt.

Udskiftning af gamle døre og gamle vinduer

Ønsker du udskiftning af døre og vinduer i boligen, er vi naturligvis også behjælpelige med det. Vi tilbyder nye vinduer og døre fra Danmarks førende fabrikanter, heriblandt Velux, Bøjsø, Frovin, Ideal Combi, Outline, Rationel, Skjern Vinduer, Swedoor-Kilsgaard og Velfac. Vi leverer og monterer dine nye døre eller vinduer, og vi forlader ikke matriklen, før du er tilfreds med resultatet. Hos ATS-BYG ApS i Randers har vi mange års erfaring med udskiftning af gamle døre og vinduer. Ønsker du et løft af boligens fremtoning som en nyere bolig, så er udskiftning sagen.

Få et uforpligtende tilbud

Fra vores kontor i Harridslev, nær Randers, tilbyder vi håndværkservice til store dele af Jylland. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering af, hvad der skal til, for at jeres vinduer og døre bliver smukke og stilfulde igen. Kontakt os på telefon 20 68 77 97 eller e-mail ats-byg@live.dk.

års erfaring

medarbejdere

lærlinge